menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Bemutatkozás

Cégtörténet

Cégünk 1989-ben megnyerte a német Rath’s cég pr-termékeinek magyarországi és romániai exkluzív forgalmazási jogát. A magyarországi hagyományok a “szocreál” munkahelyi erkölcs, higiénia a prevenciós bőrvédelmet, bőrápolást nem tartotta fontosnak, jelentőségét nem ismerte fel. A Rath’s cég Németországban már 1960-ban tevékenyen dolgozott a prevenciós bőrvédelem bevezetésén. Amerikától Japánig szállítanak munkahelyekre ezekből a készítményekből. Düsseldorfban kétévenként megrendezett munkavédelmi kiállításon és konferencián az elmúlt két alkalommal kétszer kaptak vásári nagydíjat. A nagyszerű dermatológus, bőrgyógyász háttér, német minőségű laboratórium és technológia megalapozta a termékek sikerét az egész világon.

Küldetésünk

Ennek a kézzel fogható prevenciónak a terjesztésére, népszerűsítésére vállalkozott cégünk. Magyarország és Románia területén kizárólagos forgalmazóként importáljuk a pr-készítményeket, melyeket számos viszonteladón, értékesítési hálózaton keresztül juttatunk el a potenciális felhasználók részére. Napjainkban a környezetünket károsító, az ember egészségét sem kímélő kémiai anyagok elleni védelem, az allergiák, ekcémák kialakulása, a bőrünkön megjelenő kóros elváltozások – melyek a lakosság 20%-át érintik – motiválják humán vállalkozásunkat.

A frissen induló Multi Level Marketing (MLM) rendszerbe hálózatépítő munkatársak jelentkezését várjuk.

Jelenleg hétfős csapattal és postai csomagküldő szolgálattal termékeinket Magyarország és Románia régióiban mindenhova eljuttatjuk.

Az általunk forgalmazott valamennyi termék rendelkezik EU-s direktívákkal és hazai certifikáttal.

Tisztelettel köszönjük érdeklődését és reméljük, hogy a jövőben Önt is az ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Fito-Trade Kft.