menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Siesta kényelmi lúdtalpbetét

Flexibilis lúdtalpbetét minden cipőbe.
Hajlékony talpbetét, amely megtámasztja és tehermentesíti a lábat. Magas sarkú cipõkbe is alkalmas. Valódi bõr nagy hatékonyságú speciális aktívszenes szûrõvel.

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

Kérjük, válasszon méretet!
36-46 3,000 Ft
1,950 Ft
(1950)
db

Bizonyára érezte már hosszú vásárlások, egész napos kimerítő ügyintézések és a nagyvárosi rohangálás után, hogy legszívesebben mezítláb folytatná az útját és eldobná a cipőjét? Ne a cipőjét okolja, hanem a benne lévő rossz talpbetétet! A legtöbb cipőgyártó nem törődik a cipő belsejével, költséghatékonyság miatt a legolcsóbb talpbetétet teszik a cipőbe, mely hosszú távon rendkívül káros lehet az egészségre.

A Siesta kényelmi talpbetét használatával mindig konfortosan érezheti a lábát a cipőben, bárhová is megy. A flexibilis betét alátámasztja a lábát és tehermentesíti az egész testet.

Valódi bőrből készült, kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas magas sarkú cipõkbe is. Speciális aktívszenes szűrőjének köszönhetően a lábszagok miatt sem kell aggódnia, mindig frissnek érezheti a lábát.

A Pedag garancia a minőségre

Az általunk forgalmazott lábápolási termékek a legkorszerűbb technológiai fejlesztések és az ortopédiai technikusokkal való szoros együttműködés eredményei során készülnek Németországban.

A termékek minőségét a gondosan válogatott, prémium minőségű alapanyagok, a nagy termelékenység és a magas fokú minőségbiztosítási rendszer garantálja. Elsősorban természetben előforduló naturális alapanyagokat használnak a termékekhez, ezzel biztosítva a természetesség érzését a lábbeliben. A Pedag termékek számos minőségbiztosítási rendszernek eleget tesznek, nemzetközi szervezetek által elismerten is egészségjavító hatással bírnak.

Minőségbiztosítási tanúsítványok:

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]