menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

multi protect bőrvédő oldat /pr Multi/

újdonság multi protect bőrvédő oldat /pr Multi/

hatékony védelem emulzióval, vízzel, talajjal, olajsárral, stb. való érintkezés esetén
Minden munkaterület esetén használható kombinált bőrvédő krém, folyékony kesztyű. Használatával megelőzhető a bőr irritációja, véd a bőrt érő káros anyagokkal szemben. A védelem mellett jojobaolaj tartalmával ápolja bőrét.

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

125 ml 4,200 Ft
(33600 Ft/l)
db
1000 ml 19,305 Ft
(19305 Ft/l)
db

Két termék egyben

A multi protect védi a bőrt a nedves szennyeződésekkel, a munka során használt vegyszerekkel és vízzel való érintkezés során, valamint azokkal a porokkal szemben, amelyek a testnedvekben (izzadtságban) feloldódnak és fokozott érzékenységet, allergiát okozhatnak.

A multi protect egyesíti a két legnépszerűbb termékünk – a száraz, poros, olajos munkaterületeken alkalmazható pr 88 és a vízbázisú anyagokkal történő munkavégzés során alkalmazható aqua protect – hatékonyságát, mivel változó közegben is védelmet jelent.

Előzze meg a komoly problémákat

Az alkaron, csuklón, kézfejen, ujjak végén/közepén megjelenő rózsaszín pír, pikkelyesen kiszáradt bőr, durva mikrosérülések, a rózsaszín alapon sprőddé, kiszáradtá változott bőr, hirtelen megjelenő érzékenység esetén vélelmezhető a kontakt ekcéma esete, melyet a foglalkozással együtt járó szennyező közeg vált ki. A kórkép krónikussá válása esetén haladéktalanul bőrgyógyászhoz kell fordulni, ez jelentős anyagi megterhelést és a munkából való kiesést jelenthet.

(Így néz ki a beteg kéz képekben! Kattintson a számokra: 1, 2, 3, 4, 5)

Hatékony megelőzést jelent a kéz multi protect-el való alapos bedörzsölése munka előtt. A bőrvédő oldat filmszerű bevonatot képez a bőrön, mely a vizes rendszerben nem oldódik, ezáltal a szennyező, irritatít anyag nem lép kapcsolatba a bőrrel, ezzel a fent felsorolt bőrproblémák kiváltó okát szüntetheti meg.


A multi protect (kiegészítve az aqua protect és a care medium bőrápoló termékekkel) három nap használat után eltüntette a vörös foltokat a csuklóról egy takarítónőnél, akinél a szennyezett vízre érzékenység alakult ki.

Milyen munkaterületeken alkalmazható?

A multi protect védi a bőrt az olajjal, zsírral, korommal, porral, kátránnyal, szilikonnal, valamint nedves szennyel végzett munka közben, és a vízzel való érintkezés során.

Alkalmazható a szállodaiparban, vendéglátás területén, a takarító és konyhai kisegítő személyzet részére, egészségügy területén dolgozók, agráriumban, kertészeti kultúrában, virágkötészetben, illetve az építőipar teljes területén, különös tekintettel a gipszkartonozókra, a kőműves, festő, burkoló, szerelő, forgácsoló szakmákra, emulzióval, hűtőfolyadékkal dolgozók részére, az agráriumban, kertészeti kultúrában, virágkötészetben, stb., ahol a szennyezőanyagokkal való érintkezés során a kéz kiszáradttá, repedezetté válik.

A multi protect bevonatot textil- és bőrkesztyű viselésekor is lehet és javasolt is használni.

Hogyan működik?

A multi protect olyan bőrvédő oldat, amelyet a kézbe dörzsölve egy láthatatlan védőréteget, mintegy folyékony kesztyűt képez a bőrön, így a szennyezőanyagokkal nem tud érintkezni a bőr, azok nem kezdik ki a hámréteget, így nem okoznak bőrirritációt.

Sokan hagyományos testápoló krémekkel próbálkoznak enyhíteni a bőrszárazságot, azonban még napi többször kenegetés ellenére sem sikerül eredményt elérni, mivel azokkal csak némi hidratációt kap a bőr, de ugyanolyan védtelen lesz a munkakörülményekkel szemben, mint bekenés előtt, ráadásul nehezen szárad, ragacsos lesz a kéz, így csak a nap végén alkalmazható.

Egyszerre véd és ápol

A bőr védelme mellett a multi protect ápol is. A glicerin olyan értékes, megújuló nyersanyag-alapú viaszokkal együtt segíti elő a természetes bőrnedvesség fenntartását, mint a jojobaolaj.

A multi protect már önmagában elég a keze védelmére, de ápolásképpen care medium multivitaminos, hámképző kézápolót javasoljuk használni kiegészítésként a munka végeztével. Különösen régóta fennálló száraz repedezett kéz esetén az aqua protect bőrápolót javasoljuk a bőr visszazsírozására.

Előnyök áttekintése

  • Sokoldalúan alkalmazható
  • Nagyon rövid száradási idő
  • Jó fogás van a szerszámokon
  • Vízálló
  • Glicerinnel és jojoba-alapú hidratálóval
  • Illat- és szilikonmentes
  • HACCP-értékelt
  • Bőrsemleges pH (kb. pH 5)
  • A bőr nagyon jól bírja – dermatológiailag tesztelt
  • Megkönnyíti a kéztisztítást

Használata egyszerű

Dörzsöljük be: Munka előtt kezünket gondosan dörzsöjük be egy borsónyi mennyiséggel (kb. 1 ml) – különösen ügyeljünk a bőrredőkre és a körömágyra – és hagyjuk megszáradni.

Dolgozzunk: A száraz, rugalmas és stabil fogású védőfilm hatásos kontaktzárat képez a bőr és a rá ható munkaanyagok között. A bőre úgy érzékeli, mintha nem is dolgozna.

Ismételjük meg: Körülbelül 3-4 óránként érdemes újra bedörzsölni a kezet, hogy a védelmet fenntartsuk. Fokozott terhelés esetén, intenzív szennyező közeg esetében (szennyezett felmosóvíz, fertőtlenítőszer, dauer víz, olaj, sár, stb.) már 1-2 óra múlva érdemes újra használni. 

Mossuk le: Munka után lehetőleg enyhe kéztisztítóval (Pr Clean) mossunk kezet, alaposan öblítsük le, és töröljük szárazra. 

Letölthető termékleírás

Rath's multi protect - HU - 2019-02 (709.64 kB)
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]


2017. 11. 15. Andrea

Nagyon bevált poros, festékes munkakörnyezetben, ekcémás jellegű kipirosodott, repedezett kézre, már alakul 2-3 hét használat után, előtte más termékeknél nem volt javulás. PR Basic Pflege-vel együtt van használatban.

2017. 09. 18. Hajnalka

Gyantával dolgozunk, amelybe a kesztyű beleragad, a bőrvédő viszont megfelelő védelmet nyújt, gyorsan felszívódik, kellemes érzetet nyújt.

2017. 07. 22. Nóra

Férjemnek vàsàroltam, aki àllattartó telepen dolgozik. Kézfeje sokféle szennyeződéssel érintkezik, azonban a pr Multi folyékony kesztyű megfelelő védelmet nyújt szàmàra. Könnyen, gyorsan felszívódik, amely szintén fontos szempont!

2017. 06. 14. Sándor

Erősen poros környezetben, ahol a kis alkatrészek miatt nem használható kesztyű, nekem bevált a termék. Munka után gyorsabban megszabadul az ember a kézre ragadt szennyeződéstől mint nélküle. Szervizes életben, ahol laptopot és koszos szerszámokat is kell használni, ráadásul sietni is szeretnél, szerintem jó megoldás.