menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

pr 88 bőrvédő krém

teljes körű védelem: olaj, zsír, ragasztó, stb. (vízben nem oldódó)
Valódi folyékony kesztyű, mely a nem vizes anyagokkal történő munkavégzésnél védi kezét a szennyeződésekkel szemben, és vízzel könnyen lemosható. Megfelelő adagolás esetén nem hagy hátra ujjlenyomatot, stabil fogást biztosít.

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

150 ml 2,500 Ft
(16666 Ft/l)
db
1000 ml 6,200 Ft
(6200 Ft/l)
db
1600 ml 9,700 Ft
(6062 Ft/l)
db

További videókat a felhasználási lehetőségekről a Bemutató videók menüpontban talál!

A német gyártó, a rath’s cég a pr 88-at több, mint 50 évvel ezelőtt alkotta meg Németországban a Ruhr-vidéken, ahol az iparban dolgozók kezét érő szennyeződések gyakran okoztak ekcémát, allergiát.  

A hagyományos védőkesztyű nem jelent megoldást olyan munkakörökben, ahol aprólékos kézügyességre van szükség, zavaró lehet a kesztyű gyakori fel-le húzása, illetve rosszabb minőségű kesztyűben nem tud levegőzni a bőr, így alatta megizzadhat a kéz, amely későbbi bőrbetegségek melegágya lehet.

Vegyen fel folyékony kesztyűt!

A pr 88 feladata, hogy megelőző módon krémkesztyűt, folyékony kesztyűt képezzen a bőrünk felületén, a szennyeződést lehetőség szerint maximálisan tartsa távol a bőr szerkezetétől. Mivel 50 évvel ezelőtt az akkori laboratóriumi eredmények alapján csak 88%-ban oldotta meg a pr 88 a feladatát, a gyártó ezért pr 88-nak nevezte el a terméket. Napjainkban viszont 100%-os biztonsággal garantál védelmet az olajjal, zsírokkal, vízben nem oldódó szennyeződésekkel szemben.


Figyelem! Emulzióval bánás (hűtő-, kenőanyagok, egyéb folyadékok) esetén a multi protect bőrvédő krémet javasoljuk, melyet ide kattintva rendelhet meg!


Miért érdemes használni?

 • láthatatlan védőréteget képez, amely nem engedi át a bőrkárosító anyagokat
 • stabil fogást biztosít, a kézügyesség megmarad
 • nem ragad, nem hagy hátra ujjlenyomatot
 • gazdaságos a használata
 • gyorsan szárad
 • nincs szükség erős (bőrkárosító) tisztítószerekre a szennyeződések lemosásához
 • tartósítószermentes
 • szilikonmentes
 • dermatológiailag tesztelt

Kinek javasolt a pr88 használata?

Kezünk a legfontosabb munkaeszközünk, melyre életünk végéig szükségünk van. Azokon a munkaterületeken, ahol a védőkesztyű használata kényelmetlen vagy nem megoldható, a folyékony kesztyű jelenti az egyedüli megoldást a kéz kémiai anyagokkal szembeni védelmére.

Olajjal, zsírral, grafittal, korommal, kátrány és bitumen származékokkal, festékkel, lakk-kal, ragasztóval, műgyantával, poliészterrel, szilikonmasszával, PU-ragasztóval, porral, üvegszállal történő munkavégzés során javasolt a pr 88 használata.

Az építőipar teljes szerkezetében, munkafolyamatában ajánlott a pr88 használata. A teljesség igénye nélkül, a kőműves munkák, ablakszerelés, parkettázás, tapétázás, festés-mázolás, burkolás, stb. 

Járműiparban dolgozóknak, autószerelőknek, gumiszerelőknek, gépiapri, vasipari dolgozóknak, gépkarbantartóknak ajánlott a termék rendszeres használata.

Funkció

A pr 88 a bedörzsölés során egy olyan száraz, elasztikus és stabil fogást nyújtó védõréteget képez, amely megszünteti az érintkezést a bõr és a munka során használt, bõrre ható anyagok között. A védőkrém vízzel oldódik, így csak nem vízzel történő munkavégzésre javasolt a használata. Vizes, nedves munkaterületekre használjon aqua protect-et.

Alkalmazás és adagolás

Használja a pr 88-at munka előtt, valamint kézmosás és vízzel történő érintkezés után. A munka végeztével a krém a szennyeződésekkel együtt könnyedén, tiszta vízzel lemosható.
Adagolás: minden bedörzsöléskor 2-3 ml.

Válaszható méretek

 • 150 ml-es doboz
 • 1 literes doboz
 • 1,6 literes adagoló (fali adagolóhoz javasolt)

Letölthető termékleírás

Pr88-termekleiras (614.00 kB)
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


kérdés

2022. 02. 11. Erika

Tisztelt Fito-trade!
Érdeklődnék, hogy melyik krémet ajánlanák nekem. Én műkörmös vagyok és ekcémát okoztak az anyagok nálam. Egy folyékony kesztyűt már próbáltam, ami javított a helyzeten, de cérna és nitril kesztyű használatával is fennállnak a tüneteim. Én egy ilyen csodaszer keresek mint a maguké. Előre is köszönöm válaszukat!

válasz

Kedves Erika! Munkavégzéshez a pr 88 bőrvédő folyadék változatát ajánljuk. A munka végeztével pedig a rath's care medium bőrápolót, mely hámképző-ápoló ötféle vitaminnal. Üdvözlettel: Fito-Trade Kft.

kérdés

2020. 12. 07. Enikő

Szeretném megkérdezni hogy arra jó lehet e hogy sajnos mindenféle latex, gumi kesztyűre allergiád vagyok, viszont sajnos a munkám miatt mégis kötelező hordani, szóval a kesztyű alá fel lehet e kenni? Meg véd e a védőkedztyűtől ami kötrlező?

válasz

Kedves Enikő!

Az Ön problémájára egy másik termékünket ajánlanánk. A sweat protect termékünket pont arra fejlesztették ki, hogy munkavégzés során csökkentse a nedvességképződést a védőkesztyű, ill. a munkacipő viselése közben. Csökkenti a bőr felduzzadását. A rath's sweat protect rendszeres alkalmazásával a bőr ezenkívül jobban ellen fog állni a pl. üvegszálak, szigetelőanyagok, papír/kartonok stb. okozta mechanikai terheléseknek.

https://fito-trade.hu/termekek/kezvedelem/sweat-protect-borvedo-folyadek

Üdvözlettel

kérdés

2020. 06. 05. Kata

Szeretném kérdezni, hogy egy 150 ml flakon hány alkalomra elegendő? Köszönöm a választ .

válasz

Kedves Kata!
A 150 ml-es kiszerelés napi 3szori használat esetén 25-30 napra elegendő a mennyiség.
A pr 88-at munka előtt, valamint kézmosás és vízzel történő érintkezés után kell használni. A munka végeztével a krém a szennyeződésekkel együtt könnyedén, tiszta vízzel lemosható.
Adagolás: minden bedörzsöléskor 2-3 ml.

Üdvözlettel
Fito-Trade Kft.

Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]


2018. 10. 19. Gábor

A feleségemnek vásároltam,már egy hete használja és teljesen megvan elégedve a termékkel.

2017. 05. 21. Tamás

A várt eredményt hozta, valóban könnyebben megtisztítható az ember keze a használatával. Nem csalódtam benne.

2017. 05. 16. Edit

Gyorsan szárad,könnyen lemoshatóak vele a szennyezödések.Elégedettek vagyunk a termékkel.

2017. 02. 06. ZOLTÁNNÉ

A férjemnek rendeltem, mert az olaj teljesen tönkretette a kezét. Amióta használja, nem ivódik bele a bőrébe az olaj, nem repedezettek és nem fájnak az újai.

2017. 01. 09. Róbert

Teljesen úgy működik, ahogy vártam. Zsíros, olajos, festékes munka után egyszerű a kézmosás.

2017. 01. 07. Lajosné

A termék várakozáson felüli. Nem hittem, de valóban tökéletesen távol tartja az olajat a bőrtől,kézmosás után olyan tiszta, mintha nem is dolgozott volna.

2017. 01. 04. Tamás

Gyorsan megszárad, könnyen lemosható, meg vagyok elégedve!

2016. 11. 05. Marcell

határozottan jó megkönnyíti a kézmosást a piszkos munkák után.

2016. 10. 06. György

Teljes védelem a bőrnek.
Hátránya: A falra szerelhető tartály ára irreálisan magas.

2016. 07. 16. Anita

A termék nagyon jó, a legnagyobb melegben se, izzadt le a férjem kezéről. Az olajos szennyeződést egy alapos kézmosással el lehetett távolízani.