menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Hotelprogram - takarításhoz

akciós Hotelprogram - takarításhoz

A multi protect, az aqua protect és a care medium egy csomagban.
Takarítók, szobalányok, általános szállodai asszisztencia részére összeválogatott termékcsomag, mely a napi munkavégzéshez teljeskörű védelmet és ápolást biztosít. Véd a foglalkozási bőrbetegségektől, regenerálja az igénybevett, száraz bőrt.

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

csomag 12,600 Ft
11,340 Ft
(11340 Ft/csomag)
db

Megtakarítás: 2700 Ft

A termékcsomagot úgy állítottuk össze, hogy rendszeres használatával megelőzhetők legyenek a takarításnál jelentkező foglalkozási bőrbetegségek, illetve a már kialakult bőrproblémákra (száraz, repedezett kéz) hatékony megoldást nyújtson. 

A termékek egymásra épülve, egymás hatását kiegészítve érik el a legjobb eredményt, ezért az alábbi felhasználási módot javasoljuk:

Használati utasítás

1. Munka előtt dörzsölje be a kezét multi protect bőrvédővel! 

2. Napközben, intenzít terhelés esetén használja az aqua protect bőrápolót a kéz visszazsírozásához.

3. Este a munka után tisztítsa meg a kezét, majd kenje be a care medium bőrápolóval, mely egy hámképző, bőrmegújító-regeneráló összetevőivel szinte újjávarázsolja a kezét.

 

A csomag részeltes tartalma: 

multi protect - 125 ml

A bőr változó terhelései esetén a multi protect védi a bőrt az olajos, zsíros és poros szennyeződések területén, valamint a nedves szennyel/vízzel való érintkezés során egyaránt.

aqua protect - 125 ml

Folyékony kesztyű vizes munkaterületekre, amely a vízbázisú vegyszerekkel szemben védőbevonatot képez kezünkön, a bőrt víztaszítóvá teszi és megvédi. Száraz repedezett kéz ápolására és védelmére, valamint zsírhiányos bőrre különösen javasolt a használata, különösen télen!

care medium  - 125 ml

Bőrápoló, bőrmegújító-regeneráló, különösen száraz, repedezett bőrre.
Kiválóan alkalmas a száraz, repedezett bőr ápolására, a bőrőn kialakult mikrosérülések helyre állítására. Multivitaminokban gazdag, hámképző a teljes test ápolására.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]


2019. 04. 22. Kata

Jó napot kívánok!
Nagy reményekkel rendeltem meg e három terméküket és sajnos csalódnom kellett. Mikro optikában dolgozom, egész nap vizes és polír rúzsos(cériumoxidos) a kezem ennek következtében folyamatosan mindenhol kireped, hámlik, mintha pengével vágnám össze.Apró fém csészékkel és gombákkal dolgozom, amiket sűrűn le kell mosnom. Azt írták a folyékony kesztyűikről, hogy nem csúszik majd az ember keze tőle. Sajnos csúszik. Így nem tudom őket használni. Nem ejthetem el a munkadarabot a kezemből, drága selejtet gyártani. Nagyon hálás vagyok, hogy kipróbálhattam a termékeiket! Régóta keresem a megoldást a problémámra, folytatom tovább.