menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Üzleti lehetőség

A Fito Trade olyan innovatív üzleti lehetőséget kínál, mely egyszerű, könnyen érthető és kiszámítható bevételi lehetőséget nyújt Önnek.

Értékesítési rendszerünkről dióhéjban

  • Nincs kötelező havi vásárlási mennyiség
  • Már egyetlen tag behozásával passzív bevételt nyer 

Elégedett vevők, elégedett eladók

A Fito-Trade célja, hogy felhívja a figyelmet testünk elsődleges védelmi vonalának, a bőrünknek a védelmére, valamint erre megoldást is kínáljon csúcsminőségű német bőrápoló és bőrvédő termékek segítségével. Vásárlóink elégedettségén kívül rendkívül fontos számunkra, hogy a küldetésünk terjesztésében résztvevő partnereink megfelelő javadalmazásban részesüljenek. Termékeinket olyan értékesítési rendszerben kínáljuk, amellyel bárki könnyedén tehet szert – akár meglévő munkája mellett is – kiegészítő bevételre, hosszabb távon pedig passzív jövedelemre, ezzel megteremtve az utat az anyagi függetlenséghez.

Leegyszerűsítettük a bonyolult MLM-rendszereket

Az MLM, azaz a Multi Level Marketing hazánkban már széles körben ismertté vált értékesítési módszer. Kevesen vannak, akik megelégedettséggel dolgoznak benne, a többség hallani sem akar róla. Nem csoda, hiszen a rettentő bonyolult jutalék- és bónuszrendszerek közötti útvesztőben az átlagember könnyen eltéved. Ráadásul a havi kötelezően teljesítendő eladási mennyiség egy állandó stresszhelyzetet teremt, miközben még a hálózatot is építeni kell. Végül a beígért jövedelem elmarad és csalódás veszi át a helyét.

Ezzen szemben a Fito-Trade bárki számára könnyedén érthető viszonteladói rendszert kínál. Az MLM fiozófiáját megtartottuk, de a végletekig leegyszerűsítettük azt. Követelmények helyett lehetőségeket adunk, hosszú szabályzatok helyett pedig magas juttatásokat. A hálózatba elég akár már egyetlen új tagot behoznia, ahhoz, hogy a rendszer passzív jövedelemforrássá váljon az Ön számára.

Ne elérhetetlen álmokat kergessen, csatlakozzon a Fito-Trade csapatához!

Felkeltettük érdeklődését?

Adja meg adatait az alábbi űrlap segítségével és rövidesen felvesszünk Önnel a kapcsolatot.