menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Az alvás szépít

Az alvás szépít

Az arcod, mint reklámfelület. 

 

A fáradt arc ritkán vált ki elismerést de sokszor nem kerülhetjük el, hogy fáradtak legyünk. A mindennapi munka a mókuskerék lemerítheti tartalékainkat. Az egyik legjobb kozmetikai hatás az alvás, amit nem helyettesíthet semmilyen arckrém sem. Töltődj fel és használd az egyik legjobb csodaszert az alvást. 

 

Legtöbben úgy érezzük, hogy ébredés után, jobb ha inkább nem is nézünk a tükörbe.  Gyűröttnek érezzük reggel az arcunkat. A szemünket is nehéz kinyitni.  Azonban a jó minőségű alvás kihat közérzetünkre, bőrünkre és egészségünkre. Nem mellesleg teljesítményünket is befolyásolja. 

Aki keveset alszik ingerült, dekoncentrált lesz. Szeme alatt karikák és ráncok jelennek meg, szárazzá és sápadttá válik a bőre. Egy clevelandi kutatás eredményéből kiderül, hogy azok a nők, akik 5 óránál kevesebbet alszanak, 10 éven belül átlagosan 0,7 kilóval többet híznak, mint azok, akik 7 órát alszanak minden este. Tehát a kiadós alvással a zsírsejtek jobban reagálnak az inzulin hormonra és az anyagcserénk is jobb lesz. 

 

Javasolt odafigyelni arcbőrünkre 25 éves kor felett, mivel ez az a kor, ami után már bőrünk sejtjei lelassulnak, vízhiányossabb lesz és a bőr természetes kollagén termelése is lelassul.

 

Bőrünk éjszaka dolgozik. Akkor van elegendő ideje arra, hogy regenerálódjon, így nem csak kifogás, amikor sokszor halljuk valakitől, hogy „szükségem van egy szépítő alvásra.”

 

Mire figyeljünk oda, hogy alvásunk pihentető és nyugodt legyen minden éjszaka? 

 

  1. nehéz ételek, az alkohol nem járulnak hozzá a nyugodta alváshoz, kerüljük alvás előtt ezek fogyasztását. 
  2. próbáljunk meg minden nap ugyanakkor ágyba kerülni
  3. az alvás közben a legtöbb idő áll rendelkezésre, hogy a kedvenc krémed kifejtse szépítő hatását.
  4. napközbeni edzés, futás segíti az elalvást.
  5. lefekvés előtt 4 órával már ne végezz megerőltető edzést
  6. ellazító, stresszoldó tulajdonsága miatt elalvás előtt fél órával egy kellemes citromfű tea elfogyasztás segítheti az éjszakai pihenést, hogy kikapcsolj a mindennapi stresszből.

 

Próbálj ki akár egy alvókúrát! Válassz ki, egy hétvégét és mindig azt tedd, amit érzel, ha álmos vagy aludj, amikor éhes leszel egyél vitamindús, egészséges ételeket. Mindig azt tedd amire vágysz. Figyeld meg milyen természetes mindig azt tenni, amit a testünk kíván. Ez olyan hatással lesz bőrünkre mintha egy szépségfarmon egy fiatalító kúrán vettünk volna részt. 


2019. 01. 25.

TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején
Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején

A rendszeres kéztisztítás mellett ne feledkezzünk meg kezeink ápolásáról és védelméről sem.


Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel
Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel

Kézvédők, kéztisztítók, kézápolók megújult külsővel a megszokott minőségben a Fito Trade áruházban. Várjuk vásárloinkat!


Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes
Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes

Mostanában nagyon népszerűek a natúr, bio vagy organikus valamint parabénmentes termékek megnevezése, de tudjuk -e mit jelentenek…


MAVIT, a tökéletes hajótisztító
MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben.…