menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

MAVIT, a tökéletes hajótisztító

MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben. A magyar hajózási piac színe-java várta a hajózás szerelmeseit több mint 50 hajóval, menő elektromos jachtokkal, motorcsónakokkal.

A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva. A hajókon kívül idén is mindenféle kapcsolódó szolgáltatással várták az érdeklődőket a kiállítók. 

Mi a MAVIT Kék Álom tisztítószerrel jelentünk meg kiállítóként, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a hajókat környezetbarát módon, könnyedén, és költséghatékonyan lehessen tisztítani. Nem nagy meglepetés, hogy standunk nagy sikert aratott nem csak a vizijármű tulajdonosok körében. 

Miért a MAVIT?

A hajók a szabad ég alatt, a vizen fokozottan ki vannak téve a természetnek, pár nap alatt csúnya nyomot hagy rajtuk az élővilág. Szúnyogok, rovarok, bogarak maradványai és madárürülék minden mennyiségben. A madár-  és pókürülékek eltávolítása nagy fejfájást szokott okozni a tulajdonosnak. A MAVIT univerzális tisztítószer viszont könnyedén megbírkózik az ilyen jellegű szennyeződésekkel. 

A MAVIT másik nagy előnye, hogy por állagban kapható, így igény szerinti mennyiségű vízzel higítva használhatjuk fel, nem kell különböző folyékony tisztítószereket cipelni és tárolni. Gyengébb koncentrációban alkalmas a teljes hajóbelső tisztítására is. A MAVIT rendkívül jó zsíroldó hatással rendelkezik és megbírkózik az olajsárral is, ezért kiválóan használható mindenféle jármű tisztítására, és a háztartás teljes területén használt veheti. 

Ne keseredjen el, ha elkerülte standunkat, a terméket online is megrendelheti a webshopunkból, ide kattintva.

Címlapfotó: Balatoni Hajókiállítás / Facebook


2019. 05. 02.

TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején
Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején

A rendszeres kéztisztítás mellett ne feledkezzünk meg kezeink ápolásáról és védelméről sem.


Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel
Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel

Kézvédők, kéztisztítók, kézápolók megújult külsővel a megszokott minőségben a Fito Trade áruházban. Várjuk vásárloinkat!


Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes
Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes

Mostanában nagyon népszerűek a natúr, bio vagy organikus valamint parabénmentes termékek megnevezése, de tudjuk -e mit jelentenek…


A futás ereje
A futás ereje

A futás az egyik leghatékonyabb sportág, mellyel testömegünket karban tarthatjuk. A futás nemcsak testünkre van jó hatással, hanem…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK