menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Hogyan ápoljuk bőrünket a mínuszokban?

Hogyan ápoljuk bőrünket a mínuszokban?

Száraz ajkak, érdes kezek, kirepedezett bőr. Kellemetlen tud lenni igaz?

Bőrünk sokkal több odafigyelést és törődést igényel a hideg téli időszakban. A kinti hideg szél és a benti fűtés hőmérsékletének változása jelentős terhet jelent bőrünk számára. Még a normál bőrtípussal rendelkezők is észreveszik ezt a változást. Kiszárítja bőrünket, ami kellemetlen feszítő és viszkető érzést, kipirosodást és kirepedezett bőrt okoz. Ehhez hozzájárul ételeink csökkent vitamintartalma, a szennyezett levegő és a mozgás hánya, ezért bőrünket meg kell védenünk a magas hőmérséklet-ingadozások ellen.


A hideg levegő az összehúzott pórusok által csökkenti a vérkeringést, ezért a bőr természetes faggyútermelése lelassul, amely a bőr védőrétegének képzéséért felelős és megköti a nedvességet a bőr mélyebb rétegeiben. A száraz, kirepedezett hámló bőr nem az egyetlen bőrprobléma, amely a téli hideg hatására a csökkent faggyúmirigyek miatt problémát okoz a téli időszakban. 

A Rath's aqua protect multivitaminokban gazdag nappali védő krémként javasolt, éjszakára pedig a Rath's care medium bőrápoló alkalmazása.

A bőrfelszínünk védőrétege ilyenkor nem a maximumon működik, így a baktériumok könnyebben bejutnak a pólusokba és több pattanás alakul ki. Az ekcéma, pikkelysömör problémájával küzdők ilyenkor télen súlyosabb tüneteket tapasztalhatnak a téli hidegben, irritáció, szárazság és erőteljesebb gyulladás. 

Mit tegyünk, hogy segítsünk bőrünknek elviselni a téli hideg időjárást?

A lakás száraz levegője javítható, ideális páratartalmat érhetünk el párásító készülékek segítségével. Az ideális páratartalom 50 százalék körül van. 

Napközben többször használjunk megfelelő kézkrémet, pl: care medium bőrápoló, hogy pótoljuk a bőr nedvesség- és vitaminraktárát. 

Hosszú fürdőzések helyett kellemesen meleg (nem túl forró) vízzel zuhanyozzunk és zuhanyozás után használjunk care medium bőrápolót, így megvédhetjük bőrünk lipidrétegét. 

Ha tünetein nem segít az otthoni gyógymódok egyike sem és a bőrszárazság foltokban, kellemetlen viszketéssel jelenik meg egész testén kérje ki szakember segítségét, hogy ne korlátozza mindennapos tevékenységeiben.

 

A Rath’s termékek rendszeres alkalmazásával jelentősen csökkenthető a téli bőrkárosodás, tegyen Ön is a bőre egészsgéért még ma, és lepje meg szeretteit is az egészséges bőr örömével!


2018. 12. 11.

TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején
Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején

A rendszeres kéztisztítás mellett ne feledkezzünk meg kezeink ápolásáról és védelméről sem.


Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel
Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel

Kézvédők, kéztisztítók, kézápolók megújult külsővel a megszokott minőségben a Fito Trade áruházban. Várjuk vásárloinkat!


Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes
Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes

Mostanában nagyon népszerűek a natúr, bio vagy organikus valamint parabénmentes termékek megnevezése, de tudjuk -e mit jelentenek…


MAVIT, a tökéletes hajótisztító
MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben.…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK