menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Műhely

Műhely


Bőrvédelem a műhely számára
BŐRVÉDŐ A SÁRGA DOBOZBÓL

A pr88 a mi speciális kézvédő szerszámunk. A sárga doboz több, mint 50 éve nélkülözhetetlen az autószerelő műhelyben. A pr88 védi a bőrt az olaj, zsír, lakk, grafit, korom, por, kátrány, ragasztó, műgyanta, poliészter vagy szilikon behatolása ellen. Munka után a kéz hosszú súrolás nélkül, hipp-hopp tiszta lesz. A szennyet a védőfilmmel együtt egyszerűen lemossuk. A pr88 létezik folyékony formában is: a pr88 liquid a mi klasszikusunk ifjabb testvére. 

 

Itt találja a rath’s részletes bőrvédő tervét műhelyek számára.

Kéztisztítás a  műhelyek számára.


A helyes tisztítószer kiválasztásának különleges jelentősége van. Ennek során mindig ahhoz kell igazodnunk, hogy milyen és mekkora a szennyeződés. És ne lőjünk ágyúval verébre. Ezért a bőrt a lehető legkímélőbb módon kell megtisztítani, nehogy szükségtelenül megterheljük.

 

Bőrvédelem műhelyek számára.

 

A bőrvédő termékeknek egy fő feladata van: lehetőleg hatékonyan meg kell akadályozniuk az érintkezést a bőrt megtámadó anyagokkal. Ezért ezen a területen specialistákra van szükség, mert a védő terméknek pontosan meg kell felelnie a munka- és a károsító anyagoknak. A rath’s ezért speciális bőrvédő tervet fejlesztett ki műhelyek számára.


2018. 09. 03.

TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

MAVIT, a tökéletes hajótisztító
MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben.…


A futás ereje
A futás ereje

A futás az egyik leghatékonyabb sportág, mellyel testömegünket karban tarthatjuk. A futás nemcsak testünkre van jó hatással, hanem…


Az alvás szépít
Az alvás szépít

A fáradt arc ritkán vált ki elismerést. de sokszor nem kerülhetjük el, hogy fáradtak legyünk.


KÉZVÉDŐ – KÉZÁPOLÓ – FIGYELEM
KÉZVÉDŐ – KÉZÁPOLÓ – FIGYELEM

szállodaiparban, vendéglátásban dolgozóknak bevonat-hámképző, kézvédő készítményeink


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK