menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Pedag Worker aktív talpbetét

újdonság Pedag Worker aktív talpbetét

A talpbetét a munka- és outdoor-cipőkhöz – a pihentető járásért és több higiéniáért: anatómiai kialakítás, kopásmentes járófelület, aktív szén a szagok ellen.
• tehermentesíti a láb boltozatát • kipárnázza a terpeszlábat • ütéscsillapító a saroknál • hatékony a lábszag ellen • extra lökéscsillapító hatás • vegán

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

Kérjük, válasszon méretet!
pár 4,055 Ft
(4055)
db

A Worker áttekintése

 

Van-e jobb a fájó lábnál munka közben vagy túrázáskor? Az, ha nem is fárad el olyan gyorsan a lábunk! A pedag Worker komfort-talpbetét a tökéletes plusz felszerelés csizmákba és robusztus cipőkbe. A strapabíró járófelület különlegesen tartós, a latexpárnában lévő aktív szén megköti a lábszagot, és ezzel gondoskodik a láb optimális higiéniájáról.

 

Ami a talpbetéteket egy hosszú, talpon töltött nap után valódi jótéteménnyé teszi, az viszont az anatómiai kialakítású lábágy sarokpárnával, hosszanti boltozatemelővel és pelottával. A kétzónás lökéscsillapítás tehermentesíti a sarkat és kipárnázza a láb elülső részét, így csökkenti a terhelési csúcsokat. A plusz sarokpárna sokkelnyelőként hat, és tehermentesíti a sarkat, az ízületeket, a csípőt és a hátat.

 

A hosszanti boltozatemelő alátámasztja a lábat és megelőzi az elfáradás okozta jelenségeket, a láb elülső részében a pelotta megelőzi a terpeszláb okozta panaszokat, és képes enyhíteni a meglévő panaszokat. A pedag Worker aktív talpbetétjét mindez igazi plusz komforttá teszi a robusztus cipőkben és csizmákban.

 

Pihent lábbal úton lenni: ez a pedag Worker aktív talpbetétje.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]