menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Hírek MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben. A magyar hajózási piac színe-java várta a hajózás szerelmeseit több mint 50 hajóval, menő elektromos jachtokkal, motorcsónakokkal.

A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva. A hajókon kívül idén is mindenféle kapcsolódó szolgáltatással várták az érdeklődőket a kiállítók. 

Mi a MAVIT Kék Álom tisztítószerrel jelentünk meg kiállítóként, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a hajókat környezetbarát módon, könnyedén, és költséghatékonyan lehessen tisztítani. Nem nagy meglepetés, hogy standunk nagy sikert aratott nem csak a vizijármű tulajdonosok körében. 

Miért a MAVIT?

A hajók a szabad ég alatt, a vizen fokozottan ki vannak téve a természetnek, pár nap alatt csúnya nyomot hagy rajtuk az élővilág. Szúnyogok, rovarok, bogarak maradványai és madárürülék minden mennyiségben. A madár-  és pókürülékek eltávolítása nagy fejfájást szokott okozni a tulajdonosnak. A MAVIT univerzális tisztítószer viszont könnyedén megbírkózik az ilyen jellegű szennyeződésekkel. 

A MAVIT másik nagy előnye, hogy por állagban kapható, így igény szerinti mennyiségű vízzel higítva használhatjuk fel, nem kell különböző folyékony tisztítószereket cipelni és tárolni. Gyengébb koncentrációban alkalmas a teljes hajóbelső tisztítására is. A MAVIT rendkívül jó zsíroldó hatással rendelkezik és megbírkózik az olajsárral is, ezért kiválóan használható mindenféle jármű tisztítására, és a háztartás teljes területén használt veheti. 

Ne keseredjen el, ha elkerülte standunkat, a terméket online is megrendelheti a webshopunkból, ide kattintva.

Címlapfotó: Balatoni Hajókiállítás / Facebook


2016. 09. 06.

TOVÁBBI HÍREK

Hírek
Termékforgalmazó kollegákat keresünk
Termékforgalmazó kollegákat keresünk

Szeretnénk kiváló termékeinket minél szélesebb közönséggel megismertetni, ehhez keresünk értékesítői tapasztalattal…


Vásárlói tapasztalatok
Termékeink is győztek az Ironmanen
Termékeink is győztek az Ironmanen

Kiállítóként vettünk részt a budapesti Ironman fesztiválon július végén. A Kopaszi-gát csodálatos környezetében tartott…


Cikkek
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt

A irritatív és allergén anyagok, amelyekkel otthonunkban és munkahelyünkön egyárant találkozhatunk gyakran okoznak bőrgyulladást. A…


Hírek
Most minden vásárlást ajándékkal jutalmazunk
Most minden vásárlást ajándékkal jutalmazunk

Vásároljon bármilyen terméket webshopunkból és megajándékozzuk egy 50ml-es pr 2000, vagy 50 ml-es pr 99 termékkel. Olvassa el mit…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK