menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Hírek MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben. A magyar hajózási piac színe-java várta a hajózás szerelmeseit több mint 50 hajóval, menő elektromos jachtokkal, motorcsónakokkal.

A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva. A hajókon kívül idén is mindenféle kapcsolódó szolgáltatással várták az érdeklődőket a kiállítók. 

Mi a MAVIT Kék Álom tisztítószerrel jelentünk meg kiállítóként, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a hajókat környezetbarát módon, könnyedén, és költséghatékonyan lehessen tisztítani. Nem nagy meglepetés, hogy standunk nagy sikert aratott nem csak a vizijármű tulajdonosok körében. 

Miért a MAVIT?

A hajók a szabad ég alatt, a vizen fokozottan ki vannak téve a természetnek, pár nap alatt csúnya nyomot hagy rajtuk az élővilág. Szúnyogok, rovarok, bogarak maradványai és madárürülék minden mennyiségben. A madár-  és pókürülékek eltávolítása nagy fejfájást szokott okozni a tulajdonosnak. A MAVIT univerzális tisztítószer viszont könnyedén megbírkózik az ilyen jellegű szennyeződésekkel. 

A MAVIT másik nagy előnye, hogy por állagban kapható, így igény szerinti mennyiségű vízzel higítva használhatjuk fel, nem kell különböző folyékony tisztítószereket cipelni és tárolni. Gyengébb koncentrációban alkalmas a teljes hajóbelső tisztítására is. A MAVIT rendkívül jó zsíroldó hatással rendelkezik és megbírkózik az olajsárral is, ezért kiválóan használható mindenféle jármű tisztítására, és a háztartás teljes területén használt veheti. 

Ne keseredjen el, ha elkerülte standunkat, a terméket online is megrendelheti a webshopunkból, ide kattintva.

Címlapfotó: Balatoni Hajókiállítás / Facebook


2016. 09. 06.

TOVÁBBI HÍREK

Vásárlói tapasztalatok
Termékeink is győztek az Ironmanen
Termékeink is győztek az Ironmanen

Kiállítóként vettünk részt a budapesti Ironman fesztiválon július végén. A Kopaszi-gát csodálatos környezetében tartott…


Hírek
20 tipp a gyönyörű bőrért
20 tipp a gyönyörű bőrért

Az öregedés a természet rendje, az idő kerekét visszaforgatni nem lehet, viszont sok mindent megtehetünk azért, hogy az öregedés…


Cikkek
Ezek a világ legbizarrabb bőrbetegségei
Ezek a világ legbizarrabb bőrbetegségei

Meglehetősen ritka és különös bőrbetegségeket szedtünk egy csokorba.


Cikkek
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt

A irritatív és allergén anyagok, amelyekkel otthonunkban és munkahelyünkön egyárant találkozhatunk gyakran okoznak bőrgyulladást. A…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK