menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Termékeink is győztek az Ironmanen

Vásárlói tapasztalatok Termékeink is győztek az Ironmanen

Kiállítóként vettünk részt a budapesti Ironman fesztiválon július végén. A Kopaszi-gát csodálatos környezetében tartott háromnapos rendezvény alatt rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk termékeinkkel kapcsolatban, melyeket szeretnénk megosztani olvasóinkkal is.

Cégünk legkedveltebb prémium termékeit vittük el a rendezvényre, hiszen a célunk az volt, hogy a részt vevő sportolókat maximálisan támogatni tudjuk eredményeik elérésében.

A sportesemény során kiemelt szerepe volt a fényvédelemnek, hiszen ilyenkor a tűző napon órákon keresztül kell helyt állni a versenyzőknek, ráadásul úszás után nincs idő újrakenni a leázott napolajat. Csak olyan fényvédő megoldás jöhet szóba, mely vízálló és tartós hatású, amilyen az általunk forgalmazott Pr UV fényvédő, melyet többen csak szeplőírtó fényvédőként ismerneknek.

Igény szerint osztottunk termékmintát a sportolóknak, és ahogy arra számítottunk is, majdnem mindenki visszajött vásárolni, aki verseny előtt felkente magára az UV-fényvédőt. Többen elmondták, hogy sajnálják, hogy korábban nem tőlünk vásároltak.

Fontos szerepet kapott PR 99 bőrvédő termékünk, melyet azért ajánlottunk, mert még a drága sportruha is feldörzsöli a test különböző részein a bőrfelületet. A beszámolók szerint a nyak, hónalj, valamint az intim területek (kerékpározás során) voltak érintettek. A hámsérülésekre mindig szívvel ajánljuk a PR99-et, mely most is nagy segítség volt.

Performance sport talpbetétünk is nagy sikert aratott azok között, akik bizalmat szavaztak nekünk és kipróbálták majd megtapasztalták annak jótékony hatását. A legnagyobb dícséret az, amikor az elégedett versenyző az ismerőseivel együtt érkezik vissza a verseny után standunkhoz.

A terhelés során összedörzsölődő nedves lábujjak – nem csak futásnál – szintén nagy gondot tudnak okozni, erre ujjkupakunkat ajánlottuk, mely teljes mértékben megszüntette a problémát. Érdemes ujjkupakot és egyéb tehermentesítőket is alkalmazni a sportolás során, hogy minimálisra szorítsuk a sérülések esélyét.

Végül szeretnénk gratulálunk a szervezőknek, akik hatalmas dícséretet érdemelnek a rendezvény nagyszerű lebonyolításért, köszönjük, hogy igazi élményekkel térhettünk haza.


2016. 08. 11.

TOVÁBBI HÍREK

Hírek
MAVIT, a tökéletes hajótisztító
MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben.…


Hírek
20 tipp a gyönyörű bőrért
20 tipp a gyönyörű bőrért

Az öregedés a természet rendje, az idő kerekét visszaforgatni nem lehet, viszont sok mindent megtehetünk azért, hogy az öregedés…


Cikkek
Ezek a világ legbizarrabb bőrbetegségei
Ezek a világ legbizarrabb bőrbetegségei

Meglehetősen ritka és különös bőrbetegségeket szedtünk egy csokorba.


Cikkek
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt

A irritatív és allergén anyagok, amelyekkel otthonunkban és munkahelyünkön egyárant találkozhatunk gyakran okoznak bőrgyulladást. A…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK