menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Termékeink is győztek az Ironmanen

Vásárlói tapasztalatok Termékeink is győztek az Ironmanen

Kiállítóként vettünk részt a budapesti Ironman fesztiválon július végén. A Kopaszi-gát csodálatos környezetében tartott háromnapos rendezvény alatt rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk termékeinkkel kapcsolatban, melyeket szeretnénk megosztani olvasóinkkal is.

Cégünk legkedveltebb prémium termékeit vittük el a rendezvényre, hiszen a célunk az volt, hogy a részt vevő sportolókat maximálisan támogatni tudjuk eredményeik elérésében.

A sportesemény során kiemelt szerepe volt a fényvédelemnek, hiszen ilyenkor a tűző napon órákon keresztül kell helyt állni a versenyzőknek, ráadásul úszás után nincs idő újrakenni a leázott napolajat. Csak olyan fényvédő megoldás jöhet szóba, mely vízálló és tartós hatású, amilyen az általunk forgalmazott uv protect fényvédő, melyet többen csak szeplőírtó fényvédőként ismerneknek.

Igény szerint osztottunk termékmintát a sportolóknak, és ahogy arra számítottunk is, majdnem mindenki visszajött vásárolni, aki verseny előtt felkente magára az UV-fényvédőt. Többen elmondták, hogy sajnálják, hogy korábban nem tőlünk vásároltak.

Fontos szerepet kapott aqua protect bőrvédő termékünk, melyet azért ajánlottunk, mert még a drága sportruha is feldörzsöli a test különböző részein a bőrfelületet. A beszámolók szerint a nyak, hónalj, valamint az intim területek (kerékpározás során) voltak érintettek. A hámsérülésekre mindig szívvel ajánljuk a PR99-et, mely most is nagy segítség volt.

Performance sport talpbetétünk is nagy sikert aratott azok között, akik bizalmat szavaztak nekünk és kipróbálták majd megtapasztalták annak jótékony hatását. A legnagyobb dícséret az, amikor az elégedett versenyző az ismerőseivel együtt érkezik vissza a verseny után standunkhoz.

A terhelés során összedörzsölődő nedves lábujjak – nem csak futásnál – szintén nagy gondot tudnak okozni, erre ujjkupakunkat ajánlottuk, mely teljes mértékben megszüntette a problémát. Érdemes ujjkupakot és egyéb tehermentesítőket is alkalmazni a sportolás során, hogy minimálisra szorítsuk a sérülések esélyét.

Végül szeretnénk gratulálunk a szervezőknek, akik hatalmas dícséretet érdemelnek a rendezvény nagyszerű lebonyolításért, köszönjük, hogy igazi élményekkel térhettünk haza.


2016. 08. 11.

TOVÁBBI HÍREK

Hírek
MAVIT, a tökéletes hajótisztító
MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben.…


Cikkek
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt
Munkahelyét is elveszítheti az ekcéma miatt

A irritatív és allergén anyagok, amelyekkel otthonunkban és munkahelyünkön egyárant találkozhatunk gyakran okoznak bőrgyulladást. A…


Hírek
Most minden vásárlást ajándékkal jutalmazunk
Most minden vásárlást ajándékkal jutalmazunk

Vásároljon bármilyen terméket webshopunkból és megajándékozzuk egy 50ml-es pr 2000, vagy 50 ml-es pr 99 termékkel. Olvassa el mit…


Cikkek
Bevált módszerek a bütyök kezelésére
Bevált módszerek a bütyök kezelésére

A magyar nők legalább 30%-ának okoz problémát a fájdalmas csontkinövés, mégis igen kevesen beszélnek róla, és kevesen tudják,…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK