menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

pr Multi bőrvédő oldat

újdonság pr Multi bőrvédő oldat

hatékony védelem emulzióval, vízzel, talajjal, olajsárral, stb. való érintkezés esetén
Minden munkaterület esetén használható kombinált bőrvédő krém, folyékony kesztyű. Használatával megelőzhető a bőr irritációja, véd a bőrt érő káros anyagokkal szemben. A védelem mellett jojobaolaj tartalmával ápolja bőrét.

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

125 ml 4,200 Ft
(33600 Ft/l)
db
1000 ml 19,305 Ft
(19305 Ft/l)
db

Két termék egyben

A Pr Multi védi a bőrt a nedves szennyeződésekkel, a munka során használt vegyszerekkel és vízzel való érintkezés során, valamint azokkal a porokkal szemben, amelyek a testnedvekben (izzadtságban) feloldódnak és fokozott érzékenységet, allergiát okozhatnak.

A Pr Multi egyesíti a két legnépszerűbb termékünk – a száraz, poros, olajos munkaterületeken alkalmazható Pr 88 és a vízbázisú anyagokkal történő munkavégzés során alkalmazható Pr 99 – hatékonyságát, mivel változó közegben is védelmet jelent.

Előzze meg a komoly problémákat

Az alkaron, csuklón, kézfejen, ujjak végén/közepén megjelenő rózsaszín pír, pikkelyesen kiszáradt bőr, durva mikrosérülések, a rózsaszín alapon sprőddé, kiszáradtá változott bőr, hirtelen megjelenő érzékenység esetén vélelmezhető a kontakt ekcéma esete, melyet a foglalkozással együtt járó szennyező közeg vált ki. A kórkép krónikussá válása esetén haladéktalanul bőrgyógyászhoz kell fordulni, ez jelentős anyagi megterhelést és a munkából való kiesést jelenthet.

(Így néz ki a beteg kéz képekben! Kattintson a számokra: 1, 2, 3, 4, 5)

Hatékony megelőzést jelent a kéz Pr Multival való alapos bedörzsölése munka előtt. A bőrvédő oldat filmszerű bevonatot képez a bőrön, mely a vizes rendszerben nem oldódik, ezáltal a szennyező, irritatít anyag nem lép kapcsolatba a bőrrel, ezzel a fent felsorolt bőrproblémák kiváltó okát szüntetheti meg.


A pr Multi (kiegészítve a pr 99 és pr 2000 bőrápoló termékekkel) három nap használat után eltüntette a vörös foltokat a csuklóról egy takarítónőnél, akinél a szennyezett vízre érzékenység alakult ki.

Milyen munkaterületeken alkalmazható?

A pr Multi védi a bőrt az olajjal, zsírral, korommal, porral, kátránnyal, szilikonnal, valamint nedves szennyel végzett munka közben, és a vízzel való érintkezés során.

Alkalmazható a szállodaiparban, vendéglátás területén, a takarító és konyhai kisegítő személyzet részére, egészségügy területén dolgozók, agráriumban, kertészeti kultúrában, virágkötészetben, illetve az építőipar teljes területén, különös tekintettel a gipszkartonozókra, a kőműves, festő, burkoló, szerelő, forgácsoló szakmákra, emulzióval, hűtőfolyadékkal dolgozók részére, az agráriumban, kertészeti kultúrában, virágkötészetben, stb., ahol a szennyezőanyagokkal való érintkezés során a kéz kiszáradttá, repedezetté válik.

A pr Multi bevonatot textil- és bőrkesztyű viselésekor is lehet és javasolt is használni.

Hogyan működik?

A pr Multi olyan bőrvédő oldat, amelyet a kézbe dörzsölve egy láthatatlan védőréteget, mintegy folyékony kesztyűt képez a bőrön, így a szennyezőanyagokkal nem tud érintkezni a bőr, azok nem kezdik ki a hámréteget, így nem okoznak bőrirritációt.

Sokan hagyományos testápoló krémekkel próbálkoznak enyhíteni a bőrszárazságot, azonban még napi többször kenegetés ellenére sem sikerül eredményt elérni, mivel azokkal csak némi hidratációt kap a bőr, de ugyanolyan védtelen lesz a munkakörülményekkel szemben, mint bekenés előtt, ráadásul nehezen szárad, ragacsos lesz a kéz, így csak a nap végén alkalmazható.

Egyszerre véd és ápol

A bőr védelme mellett a pr Multi ápol is. A glicerin olyan értékes, megújuló nyersanyag-alapú viaszokkal együtt segíti elő a természetes bőrnedvesség fenntartását, mint a jojobaolaj.

A pr Multi már önmagában elég a keze védelmére, de ápolásképpen pr 2000 multivitaminos, hámképző kézápolót javasoljuk használni kiegészítésként a munka végeztével. Különösen régóta fennálló száraz repedezett kéz esetén a PR 99 bőrápolót javasoljuk a bőr visszazsírozására.

Előnyök áttekintése

  • Sokoldalúan alkalmazható
  • Nagyon rövid száradási idő
  • Jó fogás van a szerszámokon
  • Vízálló
  • Glicerinnel és jojoba-alapú hidratálóval
  • Illat- és szilikonmentes
  • HACCP-értékelt
  • Bőrsemleges pH (kb. pH 5)
  • A bőr nagyon jól bírja – dermatológiailag tesztelt
  • Megkönnyíti a kéztisztítást

Használata egyszerű

Dörzsöljük be: Munka előtt kezünket gondosan dörzsöjük be egy borsónyi mennyiséggel (kb. 1 ml) – különösen ügyeljünk a bőrredőkre és a körömágyra – és hagyjuk megszáradni.

Dolgozzunk: A száraz, rugalmas és stabil fogású védőfilm hatásos kontaktzárat képez a bőr és a rá ható munkaanyagok között. A bőre úgy érzékeli, mintha nem is dolgozna.

Ismételjük meg: Körülbelül 3-4 óránként érdemes újra bedörzsölni a kezet, hogy a védelmet fenntartsuk. Fokozott terhelés esetén, intenzív szennyező közeg esetében (szennyezett felmosóvíz, fertőtlenítőszer, dauer víz, olaj, sár, stb.) már 1-2 óra múlva érdemes újra használni. 

Mossuk le: Munka után lehetőleg enyhe kéztisztítóval (Pr Clean) mossunk kezet, alaposan öblítsük le, és töröljük szárazra. 

Letölthető termékleírás

PrMulti (587.41 kB)
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]


2017. 11. 15. Andrea

Nagyon bevált poros, festékes munkakörnyezetben, ekcémás jellegű kipirosodott, repedezett kézre, már alakul 2-3 hét használat után, előtte más termékeknél nem volt javulás. PR Basic Pflege-vel együtt van használatban.

2017. 09. 18. Hajnalka

Gyantával dolgozunk, amelybe a kesztyű beleragad, a bőrvédő viszont megfelelő védelmet nyújt, gyorsan felszívódik, kellemes érzetet nyújt.

2017. 07. 22. Nóra

Férjemnek vàsàroltam, aki àllattartó telepen dolgozik. Kézfeje sokféle szennyeződéssel érintkezik, azonban a pr Multi folyékony kesztyű megfelelő védelmet nyújt szàmàra. Könnyen, gyorsan felszívódik, amely szintén fontos szempont!

2017. 06. 14. Sándor

Erősen poros környezetben, ahol a kis alkatrészek miatt nem használható kesztyű, nekem bevált a termék. Munka után gyorsabban megszabadul az ember a kézre ragadt szennyeződéstől mint nélküle. Szervizes életben, ahol laptopot és koszos szerszámokat is kell használni, ráadásul sietni is szeretnél, szerintem jó megoldás.