menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

pr UV fényvédő

akciós pr UV fényvédő

Teljeskörű nap- és fényvédelem az UV-A, UV-B, UV-C sugárzással szemben.
A májfolt pigmentáció-depigmentáció kialakulása a pr UV rendszeres alkalmazásával megelőzhető. Alkalmazásával nem égünk fel hólyagosra, nem alakulnak ki vírusos szemölcsök, nem képződik májfolt, megelőzhető a melanóma. Méhviasszal ápol.

Elérhetőség: Raktáron  |  Szállítás: 3-4 munkanap

125 ml 6,600 Ft
6,270 Ft
db

Egy igazi prémium hightech termék a németektől. A titándioxid és a cinkoxid nanodiszperzv rendszere E-vitamin acetáttal, igazi delikátesz az arcunk-kezünk az egész bőrünk számára. Nagyon takarékosan lehet alkalmazni, vékonyan kell a bőrünkbe türelmesen bemaszírozni, amíg a csillámok el nem tűnnek. A pr UV vízálló és 5-6 órán keresztül teljes körű védelmet biztosít. Nem kommersz konzum termék és mégis megfizethető! 125ml egy egész nyáron át elég.

Egyedülálló védelem

A pr UV az általános naptejekkel szemben – egyedülálló módon – teljeskörű védelmet biztosít az ultraibolya sugárzás mindhárom tartományában: az UV-A, az UV-B, és az UV-C káros sugárzása ellen is védi a test bármely felületét több órán át tartó magas UV-index esetén is.

A védelmen kívül az ápolásról sem feledkezett meg a gyártó: magas vitamintartalom, méhviasz és pantenol gondoskodik a bőr regenerációjáról, ápolásáról, mindezt konzerváló anyagok, festék és szilikon nélkül.  

Alkalmazási terület

Ajánljuk erős napsugárzás esetén fényérzékenyek számára. Napon való tartózkodás esetén, valamint a mesterséges UV sugárzásnak kitett munkahelyeken pl. elektromos hegesztés. A pr UV vizi sportoknál, vitorlázás, hajózás, lovaglás, golfozás, hegyi túrázás, stb során alkalmazható. Az erős napsugárzásban védi és ápolja a bőrünket hogy ne károsodjon, öregedjen, ráncosodjon, kiszáradjon.

A májfolt pigemntáció-depigmentáció kialakulása a pr UV rendszeres alkalmazásával megelőzhető. A pr UV védelmet biztosít a fényérzékenyek számára.

>>> Sikertörténet:  Ismerje meg Szatmári Mónika sikertörténetét!

Így használja

Még azelőtt kenje be magát alaposan, mielőtt a tűző napsütésben a szabadba lépne. Magas UV-sugárzás esetén az érzékenyebb bőr még árnyékban is képes leégni. Kenje be takarékosan, egyenletesen a bőre szabadon maradt teljes felületét, beleértve az arcát is. Masszírozza a bőrbe, amíg a csillámló fehér réteg (titándioxid) a bőrbe nem ivódik be. 

A kezet, arcot, dekoltázst különös tekintettel masszírozzuk be! A fényvédőkrémet nyugodtan alkalmazhatja felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

A pr UV a bőr hatékony védelmét szolgálja az UV-sugárzás ellen munkavégzés közben is. UV-sugárforrás nem csak a napsütés lehet, hanem pl a fényív, amely elektromos hegesztéskor, vagy a higany-nyomássugárzó festékszárításhoz, műanyagok kikeményítéséhez használatos.

Az UV-sugárzás rendkívül veszélyes

A bőr reakciójától függően megkülönböztetjük a hosszú hullámhosszú UVA-t, a közepes hullámhosszú UVB-t és a rövid hullámhosszú, energiában a leggazdagabb UVC-t. Szakemberek kritikusan vitatkoznak az UVC-sugárzás növekedéséről az ózonréteg lebomlásával kapcsolatban. Valamennyi hullámhossztartomány sugárzása bőrrákhoz vezethet.

A pr UV nanodiszperziós titándioxid-, és cinkoxid-részecskék kombinációjával éri el a teljeskörű védelmet. A szerves szűrők kifejezett abszorpciós maximumokat mutatnak fel, az UVC-tartományban védőhatásuk nem kielégítő. Ezzel szemben a titándioxidot és cinkoxidot tartalmazó készítmények a teljes UV-tartományban abszorbeálnak, így az UVC-tartományban is.

A titándioxid + a cinkoxid kombinációja oda vezet, hogy a bőr még jobban bírja, mivel a cinkoxid befogja a szabad gyököket és ezzel egyidejűleg eritrémagátló funkciója van. Az E-vitamin-acetát felerősíti ezt a hatást.

Dermatológiailag tesztelve

A pr UV tartósítószert nem tartalmaz, a bőrfunkciókat nem befolyásolja, hosszútávon sem okoz a használata semmilyen problémát, mivel a bőrön keresztül a titándioxid és a cinkoxid nem képes felszívódni a szervezetbe.

A szakorvosi ellenőrzés mellett embereken végzett dermatológiai vizsgálatokat a prUV "nagyon jó" eredménnyel zárta. A nemzetközi irányelvek szerint végzett epikután tesztben nem léptek fel toxikus-irritációs összeférhetetlenségi reakciók.  

Tesztelte: Dermatest GmbH – Research Institute For Reliable Results, Münster

Tárolása

A pr UV-t 0 és 30°C között tárolható, felbontás után két évig használató.

Letölthető termékleírás

PrUV (608.21 kB)
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Várjuk hívását! 06-20-333-8881

kérdése van a termékkel kapcsolatban? tegye fel!

Kérjük, jelentkezzen be a funkció használatához! [Belépés] [Regisztráció]


kérdés

2016. 07. 01. Mária

Sok helyen olvasni interneten hogy a napolajak bőrrákot okoznak, mi a helyzet ezzel a termékkel?

válasz

Kedves Mária!
Megértjük aggodalmát, hiszen rengeteg megbízhatatlan eredetű termék kerül manapság forgalomba. Termékünk azonban teljes körű dermatológiai tesztelésen esett át, és "nagyon jó" minőségítéssel megfelelt a német szakhatósági követelményeknek. A nemzetközi irányelvek szerint végzett tesztekben nem léptek fel toxikus-irritációs összeférhetetlenségi reakciók.

Írja meg véleményét a termékkel kapcsolatban!

Kérjük, jelentkezzen be a véleményíráshoz! [Belépés] [Regisztráció]