menü regisztráció belépés 3
termékek
Kezdőoldal Bemutatkozás Aktuális hírek Blog A pr-programról Hűségprogram Kapcsolat 06-20-333-8881
Keresés
Regisztráció
Kosár

A Higiénés termékek
szakértő webshopja

Hogyan ápoljuk a bőrünket mikor már mínuszok vannak?

Hogyan ápoljuk a bőrünket mikor már mínuszok vannak?

Száraz ajkak, érdes kezek, kirepedezett bőr.  Kellemetlen tud lenni igaz?

 

Bőrünk sokkal több odafigyelést és törődést igényel a hideg téli időszakban. A kinti hideg szél és a benti fűtés hőmérsékletének változása jelentős terhet jelent bőrünk számára. Még a normál bőrtípussal rendelkezők is észreveszik ezt a változást. Kiszárítja bőrünket, ami kellemetlen feszítő és viszkető érzést, kipirosodást és kirepedezett bőrt okoz. 

Ehhez hozzájárul, ételeink csökkent vitamin tartalma, a szennyezett levegő és a mozgás hánya ezért bőrünket meg kell védenünk a magas hőmérsékelt ingadozások ellen.

 

A hideg levegő az összehúzott pórusok által csökkenti a vérkeringést, ezért a bőr természetes faggyú termelése lelassul, amely a bőr védőréteg képzéséért felelős és megköti a nedvességet a bőr mélyebb rétegeiben.

 

A száraz, kirepedezett hámló bőr nem az egyetlen bőrprobléma, amely a téli hideg hatására a csökkent faggyúmirigyek miatt problémát okoz a téli időszakban. A pr 99 multivitaminokban gazdag nappali védő krémként javasolt, éjszakára pedig a care medium bőrápoló /pr 2000/ alkalmazása.

A bőrfelszínünk védőrétege ilyenkor nem a maximumon működik, így a baktériumok könnyebben bejutnak a pólusokba és több pattanás alakul ki

Az ekcéma, pikkelysömör problémájával küzdők ilyenkor télen súlyosabb tüneteket tapasztalhatnak a téli hidegben, irritáció, szárazság és erőteljesebb gyulladás. 

 

Mit tegyünk, hogy segítsünk bőrünknek elviselni a téli hideg időjárást?

 

A lakás száraz levegője javítható, ideális páratartalmat érhetünk el párásító készülékek segítségével. Az ideális páratartalom 40-60 százalék között mozog. 

Napközben többször használjunk megfelelő kézkrémet, pl: care medium bőrápoló /pr 2000/, hogy pótoljuk a bőr nedvesség és vitaminraktárát. 

Hosszú fürdőzések helyett kellemesen meleg (nem túl forró) vízzel zuhanyozzunk és zuhanyozás után használjunk testápolót: care medium bőrápoló /pr 2000/, így megvédhetjük bőrünk lipidrétegét. Kézkrémnek pedig a aqua protect bőrvédő lotiont /pr 99-et/.

 

Ha tünetein nem segít az otthoni gyógymódok egyike sem és a bőrszárazság foltokban, kellemetlen viszketéssel jelenik meg egész testén kérje ki szakember segítségét, hogy ne korlátozza mindennapos tevékenységeiben.

 

Rendszeres pr rath’s termékek alkalmazásával jelentősen csökkenthető a téli bőrkárosodás.

 

 

 


2018. 12. 11.

TOVÁBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején
Kézfertőtlenítés és bőrápolás a koronavírus idején

A rendszeres kéztisztítás mellett ne feledkezzünk meg kezeink ápolásáról és védelméről sem.


Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel
Kézvédők, Kéztisztítók, Kézápolók megújult külsővel

Kézvédők, kéztisztítók, kézápolók megújult külsővel a megszokott minőségben a Fito Trade áruházban. Várjuk vásárloinkat!


Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes
Mit is jelent, hogy termékünk organikus és parabénmentes

Mostanában nagyon népszerűek a natúr, bio vagy organikus valamint parabénmentes termékek megnevezése, de tudjuk -e mit jelentenek…


MAVIT, a tökéletes hajótisztító
MAVIT, a tökéletes hajótisztító

Idén 21. alkalommal rendezték meg az a Balatoni Hajókiállítást Balatonkenesén az exkluzív Kenese Marina-Port vitorláskikötőben.…


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK